FuturoVerde

Vakantie op Sicilie zonder stress.


Goedkope Autohuur Op Sicilie

http://www.cardelmar.nl/boeken/index.jsp?lang=nl&opId=1&partnerNo=279922 http://www.cardelmar.nl/boeken/index.jsp?lang=nl&opId=1&partnerNo=279922 http://www.cardelmar.nl/boeken/index.jsp?lang=nl&opId=1&partnerNo=279922 http://www.cardelmar.nl/boeken/index.jsp?lang=nl&opId=1&partnerNo=279922 >

De goedkoopste autohuur op Sicilie vindt je via www.cardelmar.nl Wij zelf, en veel van onze gasten huren al jaren de huurauto via cardelmar.En dat is niet voor niets. .

Goedkoop en goede voorwaarden

Cardelmar huurt biedt als Duitse internetbrooker absoluut de goedkoopste autohuur op Sicilie.Behalve de lage prijs zijn ook de voorwaarden van cardelmar veel gunstiger, (geen enkel eigen risico in geval van schade)
Bovendien kunt u voor 20 euro per week nog eens uw banden en ruiten meeverzekeren

Waarom goedkoper ?

Veel aanbieders bieden lagere tarieven maar als u bij het loket staat kunt u uw eigen risico afkopen voor zeer hoge tarieven. Wij gebruiken al jaren cardelmar en de service is echt uitstekend.

Afhandeling van schade door Nederlandse medewerkers

Mocht u schade hebben, hoeft u geen zaken te doen met malifide buitenlandse autoverhuurders die maar wat van uw creditkaart afschrijven. Maar kunt u rekenen op een degelijke duitse service. Bovendien hebben ze een Nederlandstalige helpdesk.

Bekijk hier de tarieven

Bekijk hier de gunsige tarieven