FuturoVerde

Vakantie op Sicilie zonder stress.

Casa Arena

(Twee apartementen)

Deze grote villa beschikt over twee appartementen met prive zwembad.Vanaf deze geweldige stek heeft u een uitzicht over wijnranken en olijfgaarden in de vallei.

De appartementen

De villa bestaat uit een boven en een beneden woning die afzondelijk worden verhuurd. De bovenverdieping bestaat uit twee slaapkamers, keuken en badcel. De benedenwoning is èèn centrale ruimte met goede slaapbanken,badkamer en open keuken.

Het zwembad

Het zwembad ( met watervalletje) is 100m3 groot en brengt heerlijke verfrissing in de zomer. Het zwembad is geopend van 01 juni tot begin september.

Rond het huis

Rond het huis is een prachtige grote veranda (250m2) met heerlijk (prive) zwembad, pizzaoven en bbqplaats. De heerlijke frisse tuin met groen gazon en veel bloemen en is met zeer veel smaak ontworpen. S'avonds kunt u genieten van de lichtjes in de dorpjes verderop.

De mogelijkheden

Het is mogelijk alleen het bovenappartement te huren of de hele villa. Als het boven appartement verhuurd is wordt het beneden appartement in de weekeinde en in de zomer gebruikt door de familie.

Bekijk meer fotos
Meer fotos Casa Arena